dimecres, 25 de gener del 2017

Inside Out i les emocions

Sílvia Sabater, 1r ESO B


El darrer dia de classe abans de Nadal, dijous, 22 de desembre de 2016, tot 1r d’ESO més dos grups de 2n, vàrem veure una pel·lícula que es titulava, Inside Out. Encara que l’original fos en anglès la vàrem veure en català i després vàrem fer unes activitats relacionades amb la filmació, que anava de les diferents emocions que podem tenir i la importància que tenen en nosaltres.

Els professors ens varen preparar vuit activitats, cada una d’una emoció diferent. Primer de tot ens varen repartir unes targetes amb el color de l’activitat. A continuació cadascú se’n va anar a l’aula que li corresponia i vàrem començar a jugar.

A la classe de 1r A hi havia na Quintina que ens va parlar de la tristesa, vàrem veure un vídeo i després el vam comentar.

1r B era la confiança, aquesta prova consistia en confiar en els teus companys i per fer-la dues professores ens van posar catorze cadires perquè hi pugéssim al damunt. Les professores anaven llevant cadires, cada vegada que en llevaven una ens havíem de recol·locar i no podíem caure d’allà al damunt.

A 1r C vàrem treballar la ira i vam haver d’interpretar escenes en les que algú s’enfadava.

L’aula de 1r D feia una pudor insuportable perquè aquella era l’activitat d’oi. Primer ens varen ensenyar un vídeo repugnant i després vàrem ensumar unes olors fastigoses.

A 1r E es treballava la imaginació, ens van parlar d’en Bing Bong i del tren dels pensaments.

A la classe de 1r F hi havia na Lorena que ens va fer un dominó de paraules, ella era l’alegria.

Finalment a la sala d’audiovisuals vam treballar la interpretació d’imatges i la por. Vàrem fer una història per grups per veure quina feia més por.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada