dilluns, 19 de desembre del 2016

Sortida TEI a les Cases de Galatzó

PAULA NADAL. (1r D'ESO B)

Dia 15 de novembre les classes de 1r B i 1r A vàrem realitzar una sortida a la finca del Galatzó amb els nostres alumnes-tutors de 3r A i 3r B.
Realitzàrem aquesta sortida amb l’objectiu de poder conèixer-nos millor amb el nostres tutors de 3 d’ESO (activitat TEI d’aquest any).
Ens va venir a cercar un autobús a l’institut, i ens va dur fins a les cases del Galatzó. A l’autobús ens vàrem seure amb el nostre tutor de tercer. Quan arribàrem allà, baixàrem de l’autobús i caminàrem fins a la possessió. Una vegada arribàrem, cada classe va anar amb el grup dels seus tutors corresponents i vàrem berenar junts.
Seguidament ens feren una explicació de l’ús i les parts de la tafona que hi ha a les cases. A una de les sales d’aquella finca ens contaren una llegenda sobre el comte Mal, antic propietari de la possessió. Aprenguérem moltes coses.
Després continuàrem fent activitats. Cada alumne de 1r es va haver de fermar amb una corda amb el seu tutor/a de 3r. Així, junts, havíem d’anar fent fotografies a tots aquells elements que estaven escrits a un paper i que es podien trobar a la finca. A més, també haguérem de completar una fitxa, on havíem d’anar fent preguntes als alumnes de 3r i així els vàrem poder conèixer.
A continuació ens posàrem tots en cercle i diguérem totes aquelles coses que ens havien agradat. Ens van donar una llepolia a cada un i d’aquesta manera va acabar la sortida.
En conclusió, va ser una gran excursió, on vàrem poder conèixer nous companys, i ens ho passàrem molt bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada