dimarts, 20 de desembre del 2016

Sortida al Palma Aquarium

 Àlex Carreño, 1r ESO B


La sortida guiada a l’Aquarium va ser emocionant, no només perquè vam aprendre noves coses sobre biologia, sinó que tots semblàvem molt interessats en cada peix, tauró, llangardaix o altres. Alguns nins pareixia que hi havien anat més de mil vegades, perquè quan la guia preguntava qualque cosa ho responien molt ràpidament. D’altres, quan veien un peix, el contemplaven com si no l'haguessin mai en la seva vida. N’hi havia que escoltaven molt atentament, com si ho haguessin de saber per a un examen.
Quan vam arribar al tanc dels taurons tots volien estar a primera fila, semblava que hi hagués un premi per estar-hi. Tots vàrem gaudir quan passaven els taurons i les rajades, tant que quan ens n’anàvem tots, els seguíem mirant com si no els poguéssim tornar a veure mai més.
Després va arribar l'hora d'esmorzar. Hi havia un gran vaixell de mentida, partit per la meitat. Uns quants ens vam posar a sobre del vaixell, i uns altres davall. Després n’hi havia alguns que quedaren per uns castells inflables que hi havia per allà. Quan va arribar l'hora d'anar-se’n semblaven tan il·lusionats que quasi no volien sortir.
És una sortida per repetir i gaudir.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada