dimarts, 9 de desembre del 2014

GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ DE LA IV CURSA SOLIDÀRIA DE L'IES CALVIÀ!

Des de fa quatre anys la Comissió de solidaritat de l'IES Calvià organitza una cursa solidària per tal de recaptar fons per ajudar Save the children, una organització no governamental que té com a objectiu ajudar els nins i nines en temes relacionats amb la salut, la nutrició, la qualitat educativa, l'explotació laboral infantil, etc.

L’IES Calvià hi col·labora fent que siguin els mateixos participants a la cursa (alumnes i professors) que paguin 1 euro, que va destinat íntegrament a aquesta organització. Enguany s’han recaptat al voltant de 800 euros.

El recorregut ha estat de tres quilòmetres i hi han participat els alumnes de tots els nivells educatius, professorat i personal no docent. Els nins i nines de 5è i 6è de l'escola Puig de Sa Ginesta i Puig de Sa Morisca, acompanyats pels seus mestres i cap d'estudis, també hi han volgut col·laborar.
Els guanyadors de la cursa han estat els següents:
Alía Ibesadiken, Unai Limón i Beatriz Brocal (Primària) ; Ángel Calderón, Toni Llabrés i Luís Muñoz (1r d’ESO); Cameron Ramírez, Nathan Harris i Xavi Marín (2n d’ESO, categoría masculina); Llucy Frazer, Lucía Lozano i Alicia Weisbach (2n d’ESO, categoría femenina); Pablo Alfaro, Blaine Davies i Gabriel Vives (3r d’ESO, cat.masc.); Laia Rayó, Camila Kevkinova i Aitana Mendoza (cat.fem.); Eric Blázquez, Sebastián Rodríguez i Dani Blázquez (4t d’ESO/bat./cicles, cat.masc); Eva Jaume, Lucía Antelo i Georgina Griffin (4t d’ESO/bat./cicles, cat.fem.); Eduard Moyà, Ximo Soler i Pedro Delgado (professorat, cat.masc.) i Núria Rosselló, M.José Rodríguez i Lina Serrano (professorat i personal no docent).
Des d'aquí volem felicitar tots els guanyadors, així com els participants i especialment donar l'enhorabona als organitzadors i col·laboradors: Alfonso Navarro, Emilio Ibáñez, Ximo Soler, Xisca Cuart i Juanjo González.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada