dimarts, 25 de novembre del 2014

Cursa solidària

Alumnes, professors i personal no docent!
LA COMISSIÓ DE SOLIDARITAT DE L'IES CALVIÀ JA PREPARA LA IV EDICIÓ DE LA CURSA SOLIDÀRIA QUE SE CELEBRARÀ DIA 5 DE DESEMBRE A PARTIR DE LES 11.00 !

Des de fa quatre anys l'IES Calvià celebra una cursa solidària per tal de recaptar fons per ajudar Save the children, una organització no governamental fundada el 1919 a Londres per Eglantyne Jebb, amb l'objectiu d'ajudar els nins refugiats i desplaçats per tota Europa després de la Primera Guerra Mundial. Poc després de la fundació de Save the children es van crear associacions a altres països, com Suècia, Austràlia i Canadà. L'Aliança Internacional Save the children és present a 120 països, on desenvolupa programes relacionats amb la salut, la nutrició, la qualitat educativa, l'explotació laboral infantil, etc.

Actualment aquesta cursa es fa a molts països anglosaxons, tot i que hi ha un sponsor que la patrocina. La nostra manera de col.laborar-hi és fent que siguin els mateixos participants a la cursa que paguin 1 euro, que va destinat íntegrament a aquesta organització.

Enguany el recorregut serà d'uns 3 quilòmetres i hi poden participar els alumnes de tots els nivells educatius, professorat i tothom que vulgui. Esperam també els nins i nines de 5è i 6è de l'escola Sa Ginesta, Ses Quarterades i Morisca.

Recordau que us heu d'inscriure al vestíbul de l'institut en temps de pati. Vos esperam a tots i desitjam també que la recaptació superi la de l'any passat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada