dimarts, 14 d’octubre del 2014

Un jardí vertical

A.M Andreu


Gràcies a un conveni entre l'IES Calvià i l'Ajuntament, la façana principal del nostre centre exposa de manera permanent un jardí vertical compost de diferents plantes autòctones de Mallorca, com la farigola, el romaní, la falguera, etc.
Aquest jardí forma part d'un projecte que es diu "BetArt" i consisteix a ornamentar edificis emblemàtics i rellevants de la zona. El director, Jaume Balaguer, va proposar el nostre institut perquè es pogués dur a terme aquesta experiència que, a més de tenir una finalitat decorativa, també té com a objectiu la conscienciació medioambiental, ja que està construït amb materials de rebuig, els pneumàtics, que en aquest cas fan la funció de contenidors de les plantes. A més, servirà també com a material d'estudi per part dels alumnes i els involucrarà en el seu manteniment.
El Comissari d'Art que s'ha encarregat de seleccionar els guanyadors del projecte "BetArt" ha confiat en la proposta de Carolina i Américo, que aquest cap de setmana han muntat la paret vegetal. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada