dimarts, 14 d’octubre del 2014

Avui hem començat els Berenars en català 2014-15 !

A.M.Andreu

Avui, 10 d'octubre, hem començat el programa de converses lingüístiques en català. És un projecte que el Departament de Llengua Catalana organitza des de fa dos cursos per tal que els nostres alumnes practiquin la llengua a nivell oral, amb el suport dels professors i dels alumnes catalanoparlants o dels qui tenen més fluïdesa i volen ajudar els companys que presenten més mancances lingüístiques. La coordinadora del projecte, na Maria Pons, proposarà una situació comunicativa a tots els participants i a partir d'aquí els al.lots i al.lotes iniciaran la conversa amb les indicacions dels professors.
Amb nosaltres cada divendres col.laboraran les professores i els alumnes de Cuina, que des de fa dos anys ens elaboren uns berenars que ens endolcen les converses. Avui ens han fet unes coques boníssimes! Agraïm des d'aquí la seva col.laboració!

Animam a tots els alumnes, professors i personal no docent perquè participin en aquesta activitat que es fa cada divendres a la Sala d'actes durant el primer pati.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada