dimecres, 26 de març del 2014

Xerrada del director de l'hotel “Barceló Formentor” als alumnes de FP de Grau Superior de Gestió d’allotjaments turístics

Rosaura Castellà 
Professora d’Hoteleria i Turisme 

El dimarts 18 de març, el director de l'hotel Barceló Formentor, D. Salvador Aparisi, va visitar el nostre centre i va fer una xerrada als alumnes de 1r d'Allotjaments turístics.


El director ens va explicar el que busquen les empreses hoteleres a l'hora de contractar personal i ens va donar tot un seguit de consells per fer del turisme la nostra professió.


Durant la xerrada, ens va contagiar la seva passió pel turisme i la importància de cadascun dels llocs de feina d’un hotel. Els alumnes van corroborar el caràcter vocacional i de servei al client d’aquest ofici i van sortir amb la idea que, facin el que facin, ho han de fer amb il·lusió i com si fossin els millors candidats per ocupar qualsevol lloc de treball.



Salvador Aparisi és un dels directius amb més projecció del grup Barceló. Amb un currículum impressionant ha portat endavant projectes hotelers d'altíssima responsabilitat, com l'obertura de l'hotel de luxe Àsia Garden a Benidorm, o la gestió de tota la planta hotelera de Melià a Croàcia. En l'actualitat dirigeix l’estendard de la cadena Barceló, l'hotel Barceló Formentor.


Com  agraïment, els alumnes del cicle de Direcció  de Cuina li van fer un fantàstic pastís.

Tot va sortir perfecte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada