divendres, 7 de març del 2014

Hem celebrat el Carnestoltes a l'institut!

A. M. Andreu

Dimecres passat vam celebrar el Carnestoltes, amb molt d'èxit de participació, tant a nivell individual com a nivell de grup. Volem destacar sobretot l'originalitat de les desfresses i el bon humor dels participants.

En temps de l'esplai tots els desfressats han fet una desfilada i en acabar na Pepa Soriano i els alumnes de Fotografia els han immortalitzats amb unes magnífiques fotos.


Ha guanyat el grup de 2n d'ESO A que, amb el seu tutor Ximo Soler, han estat els més originals (anaven vestits de hipsters). També el grup de 1r d'ESO B, amb la seva tutora Pilar Carbonell, han guanyat en la categoria de millor desfressa (xarleston, gànsters, raperos i personatges de Grease) i, finalment, el jurat ha considerat que el grup de Juanjo González (1r de batxillerat A), es mereix un premi per la divertida performance que han realitzat simulant un partit de futbol. Com a premi, tots ells podran triar entre un dinar al restaurant de l'institut o bé una excursió.

Volem esmentar la qualitat i la versemblança d'algunes de les desfresses del professsorat, com les de la Directiva, que s'han vestit de zombies. Hi ha hagut de tot: picapedres, pirates, hippies, animals diversos, infermeres, flors, en Zipi i en Zape, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada