dimecres, 26 de febrer del 2014

Visita a FITUR

Rosaura Castellà, Professora Hoteleria i Turisme

El 22 de gener els nostres alumnes de primer i segon del cicle de formació professional de grau superior de Gestió d’allotjaments turístics, com ja és tradició en aquestes dates, van realitzar un viatge a Madrid a la Fira Internacional del turisme, FITUR.


Per als alumnes va suposar posar-se en contacte amb les millors empreses del sector així com poder veure, in situ, els esforços que fan els diferents països del món per atreure visitants i constatar el pes que té el turisme dins l’economia mundial.


Cada vegada que anem a FITUR, ens actualitzem, fem contactes, aprenem, ens esgotem, gaudim, però sobretot constatem el privilegi que suposa per a nosaltres formar part d’aquest món del turisme.

Enguany, vam tenir la possibilitat de xerrar amb alguns dels més importants empresaris del sector turístic del món, entre d'altres, Simon Pedro Barceló, president del “Grupo Barceló” a qui vam poder transmetre les nostres inquietuds al voltant de l'allunyament que moltes vegades es produeix entre la Formació Professional i les empreses.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada