diumenge, 16 de febrer del 2014

Sortida d'Història de l'Art a Palma

Mireia Soto, 2n Bat B

El dia 21 de gener els alumnes d'Història de l'Art vam anar d'excursió a Palma. Primer ens vam veure tots a la Plaça de Cort, on vam veure el meravellós Ajuntament de Palma que és d'estil barroc. Devora hi ha el Consell Insular, que és un edifici neogòtic.


Més tard vam fer un passeig pel carrer de l'Almudaina, on hi havia uns espectaculars edificis renaixentistes. A continuació seguírem el passeig fins que vam arribar a l'arc de l'Almudaina. Després vam anar cap a la Seu, allà contemplàrem el seu espectacular exterior amb les seves tres façanes, la de l'Almudaina, la principal i la del mar.

Finalment vam entrar per disfrutar del seu interior amb la rosassa, la capella de Miquel Barceló i l'obra de Gaudí. Al cap d'una estona vam tornar al casc històric de la ciutat, on veiérem l'església de Santa Eulàlia, que és gòtica, i també vam anar fins al barri jueu on es trobava l'església barroca de Montesion. Quasi al final vam veure l'església de San Francesc. L'excursió va concloure al Gran Hotel de Palma, on vam veure una exposició sobre mòmies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada