diumenge, 9 de febrer del 2014

Excursió al Puig de Galileu

Nico Rayo Richter i Mitchel Guerra Van Lakerveld, 3r d'ESO D

El dia 21 de gener del 2014, vàrem anar d'excursió al Puig de Galileu. Vam sortir de l'institut a les 8:20. Vàrem fer una hora i mitja de recorregut fins arribar a l'inici de la pujada al Puig (9:50). Ens vam dividir en dos grups de vint-i-vuit persones cada un, amb dues monitores diferents.


Abans de començar la pujada la monitora ens va fer una explicació sobre uns animals d’aquella zona. Vàrem continuar puig amunt fins arribar a un lloc on vàrem aturar per a fer una petita pausa. La monitora va explicar com s'obté el carbó en aquell temps. També va explicar que s’utilitzava la matèria primera proporcionada per la naturalesa, com la fusta. També va donar molta informació sobre un animal que s’alimentava dels aglans, anomenat curculio elephant.

Després de tota aquella explicació vàrem seguir amb el recorregut, vàrem pujar fins a un punt en el qual el camí es tornava molt més estret, que era on ens vàrem aturar per berenar. Després de vint minuts de pausa vàrem prosseguir cap a dalt.  La resta del camí consistia en una forma molt peculiar de pujar, ja que vàrem arribar a un punt d’observació fent esses. L' observació va ser molt agradable, fins i tot per a molta gent el més bonic de l’excursió. S’observaven altres puigs com el puig de Massanella. Allà també vam trobar un lloc on es realitzava el contraban de tabac.

Així com ens acostaven al Puig, la gent es començava a cansar però, finalment, hi vàrem arribar. Va ser al·lucinant, però al principi hi havia molta boira, però finalment es va aclarir. Vam  veure unes antigues construccions de fa molt d’anys. No hi vàrem estar gaire temps i vam baixar de seguida. Va ser una excursió molt agradable i vàrem aprendre moltes coses, s'haurien de fer moltes excursions més d’aquest tipus.

Aquí abaix vos deixam unes fotos fetes per nosaltres, i una del curculio elephant.

Curculio Elephant






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada