diumenge, 16 de febrer del 2014

Els professors es posen en forma amb n'Emílio!

Des de fa dos cursos alguns professors, de cada vegada més, es posen en forma gràcies a les classes d'entrenament físic que dirigeix el nostre company, professor d' Educació Física, Emílio Ibáñez.

Dos cops a la setmana, dimarts i dijous de tres a quatre i mitja, fan exercicis d'entrenament molt variats per tal de mantenir un estat físic i mental saludable i, sobretot, alliberar-se de l' estrés i de les tensions acumulades durant el dia, alhora que establir llaços d'amistat amb la resta de companys.


La sessió comença en el gimnàs amb uns exercicis d'escalfament que duren aproximadament uns quinze minuts i consisteixen a anar preparant els músculs del cos fent moviments  articulars, burpees, steps, abdominals, exercicis amb pesos, estiraments, etc. A continuació surten a l'exterior a fer un circuit preparat prèviament per n'Emilio que consisteix primer en una cursa suau, per després incrementar l'activitat ja sigui pujant escales o fent sèries.

Na Sílvia (administrativa de l'institut), que també assisteix a les classes, ens diu que des que entrena se sent molt millor, de fet quan en el periode de vacances no exercita el cos la seva esquena se'n ressent. Ens anima a assistir-hi i afirma que no és necessari estar preparat físicament per unir-se al grup, ja que n'Emílio va adaptant els exercicis en funció de les aptituds de cada alumne. Tot i així, al cap d'un parell de mesos tots són capaços de seguir el ritme de la resta. Na Sílvia està molt contenta perquè els resultats són molt positius i nota que té més bona massa muscular

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada