dijous, 6 de febrer del 2014

El cicle d'Administració i Finances visita Iberostar!

El dia 22 de gener, els alumnes de 2n curs de CFGS d’Administració i Finances varen fer una sortida extraescolar amb el seu professor de Recursos Humans, Toni Canals.


Varen visitar les instal·lacions de l’empresa mallorquina Iberoservice (Iberostar) i el seu cap de recursos humans, el sr. Ramon Ginard, els va fer una classe magistral.

Durant dues hores de ponència, els alumnes varen veure de primeríssima mà com funcionava el programa SAP, com s’introduïen les dades en el programa, com es donava d’alta i de baixa un treballador, com es liquidava la seguretat social i la retenció de la nòmina amb hisenda i com es determinava la retenció.

També varen aprendre com es comunicava l’empresa telemàticament amb la seguretat social, mitjançant l’aplicació WinSuite i sense la necessitat d’anar físicament a la finestreta de l’Administració, estalviant així molts diners a la funció pública.

Per acabar, el Sr. Ginard ens mostrà com gestionava i controlava les més de tres-centes nòmines de tota Espanya , que es gestionen des de la central ubicada a Palma.

Va ser una sortida i una experiència molt profitosa i que va servir per connectar la feina que es fa al mòdul de Recursos Humans amb la realitat empresarial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada