dilluns, 11 de març del 2013

La pesca submarina

Alejandro Vázquez. 2nbat.

La pesca submarina és un esport que es practica des de principis del S.XX i consiteix a capturar un peix amb l’única ajuda de l’aire dels pulmons del mateix pescador submarí. A les Illes és un esport molt practicat, ja que els qui el practiquen gaudeixen molt de la sensació de pau i tranqui.llitat que aquest esport els produeix . La pesca submarina ha variat molt des del seu començament fins avui. Sense anar més enfora, l’equipament que s’empra per realitzar l’acció de pesca ha sofert unes millores tecnològiques significatives.


El material d’un pescador submarí està compost bàsicamente per unes aletes (per poder desplaçar-se), unes ulleres i un tub (per poder observar sota l’aigua i respirar), una vestimenta de neoprè (per aïllar-se del fred i de les punxades de segons quins peixos) i el corresponent fusell, impulsat per unes gomes ( per poder capturar les preses). Mallorca és la terra d'on han sortit els millors pescadors submarins de tots el temps, tals com Pep Amengual, tricampió del món, Pedro Carbonell, també tricampió del món o Alberto Marcha, entre d’altres.


La pesca submarina és una afició que es converteix per a molts en una forma de vida, qui ho prova s’enganxa a aquest fantàstic esport subaquàtic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada