dimarts, 12 de març del 2013

Jornades solidàries 2012/13

Endika Galarraga, 3r d'ESOC. 

El proper 22 de març l'IES Calvià organitza diferents activitats lúdiques a favor de les persones més necessitades. Cada alumne i professor participant donarà dos euros per poder participar en els diferents tallers i activitats que es duran a terme. Al final de la jornada es lliuraran els premis als guanyadors.

Es tracta de passar un matí plegats gaudint de l'esport i col·laborant amb diferents associacions i ONGs per millorar la vida d'aquelles persones que viuen en la pobresa. Les associacions i ONGs seran les encarregades de recollir les nostres aportacions i distribuir-les entre aquells que ho necessitin.

En parlar de persones necessitades, no només fem referència als habitants del tercer món, sinó que en la nostra societat podem trobar molta gent amb problemes ecnòmics.

En èpoques de crisi com la que actualment estam passant, el nombre de persones desocupades augmenten i moltes famílies han vist com els seus membres es quedaven sense feina i empitjoraven les seves condicions de vida. Fins i tot un gran nombre de persones han estat desnonades i han hagut d'abandonar llurs habitatges quedant-se al carrer juntament amb els seus fills petits.

El mínim que podem fer per ajudar aquestes persones és participar en aquestes jornades solidàries, en les quals gaudirem tots junts per una bona causa.

Els vostres tutors i tutores vos informaran dels tallers i activitats en què podeu participar, però perquè us ho comenceu a pensar, aquí en teniu una relació:

Tallers: percussió, mediació, fotografia, cinema, ball, jocs d'ordinador, just dance, sing star i taller de llum. "Es Generador" organitzarà el taller de ràdio, de bijuteria i de feltre.

Competicions esportives: futbol, tennis de taula, bàdminton, bàsquet i skate/scooter (aquest darrer d'"Es Generador").

A més a més, podreu demostrar les vostres habilitats al rocòdrom, participar al concurs de dibuix, comprar coses al mercadet solidari i endolcir la jornada amb una bona xocolata.


Fotografies de les Jornades solidàries 2011/12:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada