dilluns, 14 de gener del 2013

Ens divertim assistint a un taller de reaccions químiques al CaixaForum!

Sílvia Pérez Blanco. 3r ESO A.  

El passat dia 9 de gener els grups de 3r d'ESO A i B vam anar al CaixaForum de Palma acompanyats de la professora Magdalena i Tomàs. Al principi teníem molta son, però un cop vam pujar les escales i vam arribar a la sala on es feien les pràctiques tot van ser rialles i diversió.
Primer vam assistir a un taller de reaccions químiques on ens proposaven, a través de l'observació i l'experimentació, descobrir els trets que defineixen una reacció química. Ens van ensenyar moltes coses de manera molt divertida. Quan parlam de reacció química, a què ens referim? Per què hi ha reaccions químiques que desprenen calor i d'altres que n'absorveixen? També vam aprendre què és una substància pura i un compost.
A continuació vam fer una pausa i tornàrem a la sala on férem el taller d'electricitat. Vam descobrir, de manera experimental, com es genera, es comporta i es transmet l'electricitat. Ens van explicar com s'utilitza un generador Van de Graaff per saber què són les descàrregues elèctriques. Vam riure molt quan vam fer l'experimentació,ja que qualcú va acabar literalment amb els cabells de punta! 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada