divendres, 14 de desembre del 2012

Tres visions del paintball

Laura Moyà Torres. 1r Batx A
El passat dia 30 de novembre els alumnes de primer de batxillerat vàrem fer una sortida a Sa Pobla per jugar una partida de paintball. En arribar, la fam ens va guanyar i decidírem berenar mentre que triàvem els noms per als nostres equips. La classe de 1rA ens vàrem anomerar "The killers" i els de 1r B "Els Espartacs". La nostra bona relació va fer més divertit el joc i vam simular un autèntic camp de batalla. Realitzàrem sis proves i disposàrem d'un total de dues-centes boles de pintura. La prova més divertida va ser la del "president", que consistia en protegir un dels nostres professors, que feia de president. Al grup de 1r A era el nostre tutor i professor de Física i Química, que es va vestir de conill de color rosa, i a 1r B va ser el professor d'Educació Física, en Gabriel Villalonga. Vam estendre la bandera blanca al migdia i vam gaudir d'un bon dinar a la cafeteria del costat. 


Rubén Olivera García. 1r Batx
L'excursió de divendres passat tenia com a objectiu que professors i alumnes ens divertíssim, però el meu objectiu particular era disparar al cap d'en Gabriel, professor d'Educació Física, i encertar a la meva estimada professora de Llengua Catalana, na Núria. Dins el camp de batalla es va veure una actitud molt bona pel que fa a la relació entre els companys i també amb els professors. Quan va acabar el joc ja era hora de dinar, alguns ho feren i d'altres anàrem a fer una volta pel bosc. Va valer la pena pagar els 22 euros que va costar la sortida!!!

 
Júlia Manchado. 1r Batx A 
El passat divendres tots els alumnes de 1r de batxillerat anàrem a passar una jornada de joc i competició a Sa Pobla. El paintball és un joc que consisteix a disparar unes boles de pintura. La idea era competir els alumnes d'una classe contra els de l'altra.
Vam partir a les nou del matí de l'institut i tornàrem devers les quatre, així que tenguérem prou temps per passar-nos-ho bé. En arribar ens explicaren les normes de seguretat, els equipaments que ens donaven a cadascú de nosaltres i planificàrem, amb els tutors d'ambdues classes i el professor d'Educació Física, el nombre de jocs, els objectius per a guanyar, etc.
Quan acabàrem totes les sèries de jocs era l'hora de dinar i alguns ho feren, però d'altres anàrem a fer una volta al camp, per aprofitar el dia.
En tornar a l'institut tots estàvem molt cansats i molts teníem les sabates totalment tacades de pintura, com ja ens imaginàvem.
Crec que aquest tipus d'activitats reforcen i milloren les relacions entre alumnes i, sobretot, entre alumnes i professors, ja que els comportaments d'uns i d'altres poden ser diferents dels que mantenim dins les aules, necessaris per mantenir l'ordre.

Alumnes de 1r de Batxillerat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada