dimarts, 13 de novembre del 2012

L'Atlètic Balears s’ emporta el derbi de la Segona B

  Xavier Fornés (exalume de l'IES Calvià)

A les dotze del migdia començava a Son Bibiloni el derbi més calent de la segona divisió B. El filial mallorquinista rebia el conjunt dirigit per Pep Sansó. Abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci en memòria de Toni Calafat, directiu del Mallorca. I amb més gent de l'habitual a les graderies començava un partit en el qual els dos conjunts necessitaven aconseguir els tres punts. 

El partit va començar fort i ja al minut 2, el col·legiat valencià va xiular un penal a favor del conjunt mallorquinista. Un penal que no era i groga per al jugador blanc-i-blau Rojas. Mackay no pot fer res i Nico fa el primer per als del Nanu Soler. El Mallorca ho intentava de nou amb un xut des de fora del l’àrea que se n'aniria fora. El Balears no arribava a porta però creava ocasions a pilota aturada. L'empat va arribar després d'una bona jugada de Femi, de tan sols 19 anys, aquest centra per banda esquerra i Charlie Took desvia la trajectòria de la pilota, sorprenent Yerai i anotant en pròpia meta. El Balears i la seva afició despertaven i en el minut 25, a punt va estar Cristian de marcar amb un cop de cap que es va estavellar amb el travesser. La dinàmica va canviar. Poc després, Abdón va estar a punt de fer gol olímpic. Els minuts finals de la primera part eren de domini blanc-i-blau.

En començar la segona meitat, als 30 segons, després d'un centre de Femi, Víctor comet una errada monumental i deixa la pilota morta a l'àrea, Perera la deixa per a David Sánchez i aquest defineix a la perfecció per posar-se per davant al marcador. El Mallorca responia amb una ocasió de Damià, que després d'un servei de cantonada enviava la pilota molt aprop del pal de la porteria defensada per Mackay. El Balears era superior. Els mallorquinistes la tornaven a tenir amb un centre-xut d'Héctor que pegaria al travesser. Ja en el temps extra, després d'una falta, Perera envia la pilota al pal i a punt està de sentenciar el partit. 

Malgrat tots els problemes extraesportius que ha tingut el Balears durant la setmana, han aconseguit imposar-se i portar-se el derbi palmesà.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada